Interný kouč ako budúcnosť - Švorcová, Petra
Výhody interného a externého koučingu. Základné výhody interného koučingu. Financie ako dôležitý momet pri rozhodovaní medzi externým a interným koučingom. Neutralita externého kouča ako výhoda. Kde, kedy a ktorú formu koučingu využiť.