Verejná minimálna sieť poskytovateľov zdravotnej starostlivosti - Cingelová, Zuzana
Legislatíva, zákony, nariadenia vlády SR. Verejná minimálna sieť poskytovateľov zdravotnej starostlivosti na území Slovenskej republiky, charakteristika. Pevná sieť poskytovateľov. Ambulantná zdravotná starostlivosť. Ústavná zdravotná starostlivosť. Hospic a mobilný hospic. Lekárska služba prvej pomoci.