Aktuálny európsky vývoj v oblasti porušovania práv z ochranných známok - Lazur, Ján
Analýza aktuálneho európskeho vývoja v otázkach porušovania práv z ochranných známok. Formy porušovania práv z ochranných známok. Pramene právnych noriem týkajúcich sa porušovania práv z ochranných známok.