Netradičné ochranné známky v Európskej únii - Brázdil, Jozef
Právna úprava ochranných známok v Európskej únii. Čuchové označenia. Chuťové označenia. Zvukové ochranné známky. Grafická znázorniteľnosť zvukovej známky.