Strašiaci v biznise - Švorcová, Petra
Osemdesiat percent z prvého dojmu predstavuje neverbálna komunikácia. Človek, ktorý reprezentuje svojím imidžom to, o čom rozpráva, presvedčí najlepšie. Dress code pomáha vytvárať profesionálne pracovné prostredie. Má vplyv aj na samotné podnikanie. Informácie o pravidlách obliekania a o firemnej kultúre sú spravidla súčasťou úvodného školenia spoločnosti. Business dress pre manažérov a manažérky.