Information et universités: comment les universités évoluent-elles dans le contexte de la société de ľ information? - Strhan, Rastislav, 1968-
Delenie informácií na informácie formálne, informácie personalizované a informácie obchodné a vedecké. Ako sa bude meniť úloha týchto informácií v nasledovných desaťročiach. Prístup k informáciám v informačnej spoločnosti. Výzvy pre univerzity v informačnej spoločnosti.