Analyse of selected properties of websites in the cities - Bandurič, Igor, 1980-
Analýza vybraných atribútov webových stránok v mestách Slovenskej republiky. Atribúty sa vzťahujú hlavne na technické vybavenie webových stránok. Analýzou týchto atribútov chce autor zistiť, či mestá používajú spoločné technológie alebo spoločného predajcu. Analýzy, diskusia.