Predmet, vznik a vývoj európskej civilizácie ako prostriedok rozvíjania jazykových a interkultúrnych kompetencií - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Informácia o novom type kurzu, ktorý ponúka ako voliteľný predmet Fakulta aplikovaných jazykov.