Medzinárodné účtovné štandardy pre malé a stredné podniky - Milčevičová, Edita
Problematika zavedenia IFRS do účtovníctva MSP na Slovensku. Ministerstvo financií je naklonené prijatiu IFRS, problémy, ktoré prijatie prinesie.