Some results about the affine Hjelmslev plane - Jurga, Rastislav
Zavedenie súradnicového systému v Afinnej Hjelmslevovej rovine nad špeciálnym lokálnym okruhom. Model afinnej Hjelmslevovej roviny bol použitý pri plánovaní experimentov.