Řízení rizik v pojišťovnách v návaznosti na změny podmínek na finančních trzích a na pokračování implementace regulatorního projektu Solvency II - Daňhel, Jaroslav
Ekonomická teória a meniace sa podmienky na finančných trhoch. Zmeny v prístupoch k regulácii na finančných trhoch. Dopad krízy na české poisťovníctvo a riadenie podnikateľských rizík poisťovní.