Povodně - povodňové zóny - Bánovský, Ivo
Sumarizácia projektovania a prípravy povodňových máp pre poistný trh v ČR. Druhy používaných modelov terénu. Využitie máp v rizikových zónach ohrozených povodňami. Nastavenie poistných podmienok v prípade poistenia majetku.