<The> multidimensional Bühlmann-Straub credibility model and its application in motor vehicle third party liability insurance - Šoltés, Erik, 1974-
Teória kredibility, modely kredibility. Mnohorozmerný kredibilný model Bühlmann-Straub. Výpočet štruktúrnych parametrov. Aplikácia. Zákonné poistenie zodpovednosti z premávky motorových vozidiel.