Slovensko ako súčasť eurozóny - ich príspevok ku globálnej nerovnováhe - Kotlebová, Jana, 1969-
Od roku 2007 je svetová ekonomika vystavená sérii finančných kríz. Príspevok posudzuje, do akej miery sa na Slovensku prejavuje globálna nerovnováha a aký budúci vývoj je možné očakávať vzhľadom na existujúce riziká.