Jak Česká republika buduje svůj obraz ve světě - Peterková, Jana
Povesť štátu v zahraničí, jeho značka a prezentácia jeho hodnoty v medzinárodnom prostredí. Snaha Českej republiky o svoj pozitívny obraz v zahraničí. Významné momenty v prezentácii Česka v zahraničí. Otázky, ktoré je potrebné riešiť v súvislosti s budovaním obrazu ČR v zahraničí. Finančná otázka ako jeden z problémov. Spolupráca štátnej správy a neštátnych aktérov. Domáci rozmer verejnej diplomacie. Zapojenie sa do multilaterálnej spolupráce.