Probability models of claim amounts - Pacáková, Viera
Celková škoda, individuálna škoda, výška škody. Modelovanie pravdepodobnosti s použitím kvantilných funkcií. Modelovanie rozloženia strát v neživotnom poistení, ktoré je jednou z problémových oblastí. Aplikácia kvantilných metód v modelovaní rozloženia strát.