Proces učenia sa s podporou technológií - Stradiotová, Eva, 1963-
Problematika CALL (Computer-assisted language learning) a TELL (Technology Enhanced Language Learning), ktorá je pokračovateľom CALL. IKT (informačné a komunikačné technológie), ktoré používame v rámci CALL a TELL, sa neustále vyvíjajú a dnes máme k dispozícii také technológie, ktoré sme pred niekoľkými rokmi ani nepovažovali za reálne (3D televízory, hologramy,....).