Hodnotenie jazykovej kompetencie študentov v kurzoch odbornej angličtiny na univerzitnom stupni štúdia - Pašková, Hana
Testovanie patrí k základným spôsobom hodnotenia zdokonalenia jazykovej kompetencie študentov. V príspevku sú uvedené štyri typy testovania – priebežné testovanie dosiahnutých výsledkov, hodnotenie študentovho portfólia, záverečné testovanie a externé skúšky. Ich výhody a nevýhody.