Prírodné a environmentálne podmienky a disparity v hospodárení poľnohospodárskych podnikov - Grznár, Miroslav
Problematika disparít hospodárenia podnikov v produkčných a v zhoršených výrobných podmienkach. Vymedzenie podmienok hospodárenia v poľnohospodárstve. Analýza disparít v hospodárení podnikov v diferencovaných podmienkach. Stratégie podnikov v zhoršených výrobných podmienkach.