Slovenské poľnohospodárstvo v krízových rokoch - Grznár, Miroslav
Agropotravinárstvo Slovenskej republiky a prejavy krízy. Postavenie poľnohospodárstva a potravinárstva v národnom hospodárstve SR (2004-2009). Výkonnosť a produktivita poľnohospodárstva v krajinách EÚ v roku 2007. Zaostávanie krajín strednej a východnej Európy. Ceny poľnohospodárskych komodít na svetových trhoch. Prejavy krízového vývoja v poľnohospodárskych podnikoch. Manažment podnikov a riešenie krízových situácií.