Času je málo a voda stoupá zpráva z výročních zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky - Procházka, Petr
Stretnutie finančníkov pri príležitosti výročného zasadnutia brettonwoodských organizácií vo Washingtone. Fiškálna konsolidácia a menová politika. Medzinárodný menový fond, Svetová banka, Inštitút pre medzinárodné financie a opatrenia na odvrátenie krízy.