Kvalita manažmentu ako faktor úspešnosti agrárnych podnikov - Jankelová, Nadežda, 1966-
Kvalita podnikového manažmentu ako rozhodujúci faktor poľnohospodárskych podnikov v snahe zvyšovať výrobné a hospodárske výsledky. Prieskum v podnikoch poľnohospodárskej prvovýroby, ktorý sa uskutočnil formou dotazníkov v 35 podnikoch. Výsledky prieskumu v oblastiach plánovania, organizovania, personalistiky, vedenia ľudí a kontroly.