Terorizmus - asymetrická hrozba - Čeri, Ladislav
Asymetria, asymetrické ohrozenia. Terorizmus. Typológia terorizmu, charakteristika, činnosť teroristických skupín, globálny terorizmus. Boj proti terorizmu. Boj v Euroatlantickom priestore. Slovenská republika v boji proti terorizmu.