Význam manažérskeho reportingu v konkurencieschopnosti agropodniku - Foltínová, Alžbeta
Rozdielne prístupy k definovaniu pojmu reporting. Účel zostavovania manažérskeho reportingu. Druh manažérskeho reportingu. Obsah manažérskeho reportingu v agropodniku. Využitie segmentového reportingu v agrokomplexe. Manažérska výsledovka.