Nobelova cena za ekonomii opět pro americké ekonomy
Vyhlásenie Švédskej akadémie vied o výsledkoch tohtoročnej Nobelovej ceny za ekonómiu, v Štokholme dňa 10. októbra, ktorú získali americkí ekonómovia profesori, Thomas John Sargent a Christopher Albert Sims za empirický výzkum príčin a dôsledkov v makroekonomike.