Úspešnosť slovenských stavebných podnikov za rok 2010 - Mesároš, Peter
Hodnotenie podnikov TOP 10 za roky 2006-2010. Úspešnosť podnikov pôsobiacich na slovenskom stavebnom trhu autori prinášajú v troch kategóriách: stavebná výroba, výroba stavebných materiálov a inžiniersko-projektová činnosť.