Riadenie a rozvoj ľudských zdrojov v znalostnej ekonomike - Čihovská, Viera
Riadenie ľudských zdrojov a zamestnanci disponujúci znalosťami, ako hlavná konkurenčná výhoda podniku. Podstata a štruktúra modelu riadenia IiP (Investors in People). Princípy a proces rozvoja IiP. Kompetentnosť manažmentu v oblasti rozvoja zamestnancov.