Ženy, na ktorých záleží líderky, šéfky, inšpirátorky
TOP 20 najvplyvnejších žien sveta. Na prvom mieste - nemecká kancelárka Angela Merkel, na druhom - americká ministerka zahraničných vecí Hillary Rodham Clinton. Manželka amerického prezidenta B. Obamu - Michelle Obama je na ôsmom mieste.