Analysing seasonal health data (series for biology and health), by Adrian G. Barnett and Annette J. Dobson - Horníková, Adriana
Recenzia publikácie Adrian G. Barnett a Annette J. Dobson: Analysing seasonal health data (series for biology and health). Charakteristika publikácie. Rozdelenie publikácie do šiestich kapitol. Sezónnosť chorôb. Dáta, modely.