K otázkam obsahu a štruktúry právneho vedomia verejnosti - Szarková, Miroslava, 1951-
Vymedzenie právneho vedomia ako špecifickej formy spoločenského vedomia. Vedomie a právne vedomie z pohľadu súčasných psychologických vied. K niektorým výsledkom monitoringu obsahu a štruktúry právneho vedomia. Potreba interdisciplinárneho prístupu k skúmaniu tejto problematiky. Výskum realizovaný na vzorke respondentov. Vplyvy, ktoré právne vedomie formujú.