Manažment rizika projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Špecifiká manažmentu rizika projektov. Úlohy manažmentu rizika v jednotlivých etapách životného cyklu. Určenie súvislostí projektu. Identifikácia rizík projektu. Analýza rizika projektu, hodnotenie rizika projektu. Pri výbere metód identifikácie a analýzy rizika je dôležitá rovnaká línia informácií.