Macroeconomic consequences of a Common agricultural policy budget reduction for the czech economy – a general equilibrium approach - Křístková, Zuzana
Kvantifikácia dopadov vybraných scénarov redukcie rozpočtov Spoločnej poľnohospodárskej politiky na makroekonomickú rovnováhu českej ekonomiky s využitím dynamického modelu všeobecnej rovnováhy.