Efektívnosť verejného sektora - vybrané prístupy k meraniu efektívnosti verejných výdavkov - Rabatinová, Marcela, 1977-
Verejné výdavky a stav verejných financií v SR a v EÚ v období krízy. Hodnotenie fiškálnej disciplíny na úrovni EÚ. Kvalita verejných financií ako nástroj na zvýšenie efektívnosti existujúcich systémov verejných financií. Meranie efektívnosti a výkonnosti (produktivity) verejného sektora. Bolo by potrebné v oveľa vyššej miere využívať súkromný sektor a jeho nástroje pri zabezpečovaní verejných aktivít.