Maďarské predsedníctvo ako inšpirácia - Weiss, Peter
Maďarské predsedníctvo v Rade Európy ako inšpirácia pre predsedníctvo Slovenska, ktoré je plánované na rok 2016. Maďarská skúsenosť ukázala, že je mimoriadne dôležité, aby predsedajúca krajina neupriamovala príliš veľkú pozornosť partnerov na komplikácie svojho vnútropolitického vývoja a na výroky svojich politikov. Ako prebiehali prípravy Maďarska na predsedníctvo. Koľko stojí predsedníctvo.