Aktualizácia výhľadu vývoja slovenskej ekonomiky do roku 2012 - Morvay, Karol, 1973-
Zmeny vo vývojových tendenciách ekonomiky. Korekcie východísk výhľadu. Aktualizovaný výhľad a jeho konfrontácia so starším výhľadom.