Medzinárodná vedecká konferencia. Inovačný proces v e-learningu - Pittner, Ján
Medzinárodná vedecká konferencia konaná dňa 10.marca 2011, pod záštitou rektora Dr.h.c. prof. Ing. Rudolfa Siváka, PhD., na Ekonomickej univerzite v Bratislave.