Podmienky podnikania v regionálnom prostredí - Tvrdoň, Jozef
Identifikovanie bariér pri podpore a rozvoji podnikania a to najmä s dôrazom na rozdielne podmienky rozvoja jednotlivých typov regiónov. Rozvoj hospodárstva v jednotlivých regiónoch. Podmienky, ktoré sú vytvorené na lokálnej, regionálnej a národnej úrovni. Základné parametre ekonomického rozvoja skúmaného regiónu.