Aktuálny vývoj a riziká v slovenskom finančnom sektore - Jurča, Pavol
Makroekonomický vývoj a vývoj na globálnych finančných trhoch z pohľadu finančnej stability. Trendy a riziká v slovenskom bankovom sektore. Vývoj v sektore poisťovní. Sektor dôchodkového poistenia. Sektor kolektívneho investovania.