Oblasti outsourcingu podniku - Badáňová, Lucia
Hlavné dôvody pre zavedenie outsourcingu v podniku. Outsourcing informačných technológií. Outsourcing ľudských zdrojov. Outsourcing v logistike. Outsourcing financií a účtovníctva. Outsourcing facility manažmentu. Outsourcing v oblasti vedy a výskumu, transferu technológií.