Niekoľko poznámok k regionálnej typizácii územia Slovenska v kontexte jeho regionálneho rozvoja - Korec, Pavol
Základné teoreticko-metodologické otázky vývoja regionálnej štruktúry Slovenska. História regiónov SR a ich súčasný rozvojový potenciál. Vnútorná integrita vzhľadom na dosiahnutú úroveň spoločenského rozvoja a historicko-geografický vývoj.