<The> question of regional convergence in the central European economies - Ondoš, Slavomír
Regionálna distribúcia príjmov a nezamestnanosti v Českej republike, Slovenskej republike a v Poľsku v priebehu desaťročia po roku 2000. Rozdiely medzi regiónmi, pracovný trh a pôsobenie vzájomnej príjmovej konkurencie, interakcie a regulácie.