Priestorový aspekt verejných výdavkov - Neubauerová, Erika, 1968-
Verejné výdavky podľa ESA 95 (European system of accounts). Verejná správa a štyri subsektory: ústredná štátna správa, regionálna štátna správa, miestna samospráva, fondy sociálneho zabezpečenia. Podiel verejných výdavkov na HDP štátov EÚ za rok 2010. Štruktúra verejných výdavkov v Slovenskej republike. Priestorový aspekt verejných výdavkov v podmienkach SR.