Transformation of the banking system and lending in the Central and Eastern European countries - Belyayeva, Oksana
Hlavné zmeny na bankových trhoch krajín strednej a východnej Európy (tranzitívne ekonomiky). Transformácia bankového sektora a vývoj finančnej ekonomickej krízy.