Aspekty outsourcingu vo verejnom sektore - Borza, Michal
Outsourcing vo verejnom sektore je široko používaným prostriedkom na zabezpečovanie príslušných potrieb – statkov. Napriek tomu v odbornej literatúre neexistuje jednoznačné odporúčanie využívania outsourcingu ako účinnej metódy znižovania verejných výdavkov pri zachovaní ostatných determinantov. Článok sa zameriava na porovnanie argumentov pre a proti outsourcingu vo verejnom sektore v odbornej literatúre.