Zelenou na krízu - Orfánus, Dominik
Perspektívy cleantech firiem. Cleantech v skratke - zvyšovanie produktivity a efektívnosti za súčasného znižovania nákladov, energetickej náročnosti a záťaže životného prostredia. Tieto firmy, na rozdiel od zvyšku priemyslu, slušne rástli aj v krízových rokoch.