Marketing communication of bioproducts - Bilohuščinová, Denisa
Poľnohospodárska pôda a počet fariem na Slovensku. Spotreba bioproduktov a organických produktov. Ceny bio organických produktov. Charakteristika, produkty biofariem Agrokruh. Cieľové skupiny biofariem. Marketingová komunikácia bioproduktov. Reklama na bioprodukty. Celkové hodnotenie a odporúčania.