Financovanie výstavby diaľnic v Slovenskej republike z eurofondov a možnosti spolufinancovania - Válek, Juraj, 1981-
Použitie prostriedkov z eurofondov na výstavbu diaľnic v Slovenskej republike a efektívne nakladanie s týmito prostriedkami. Verejné výdavkové programy. Príklad neefektívneho nakladania s verejnými výdavkami - výstavba diaľnic na Slovensku. Plán dostavby diaľnice D1. Možnosti realokácie zdrojov z iných operačných programov. Využívanie verejných zdrojov tak, aby výdavky verejných financií smerovali do oblastí, kde prinesú spoločnosti najväčší prínos.