Obchodom proti kríze - Pressburg, Adrian Peter
Azijsko-tichomorské hospodárske spoločenstvo (APEC) chce potiahnuť svetovú ekonomiku vlastnými silami, s problémovou Európou sa neráta. Samit APEC - liečba eurozóny, čínsko-americké trenice.