Zdravotní, psychické a sociálně-ekonomické důsledky ztráty práce - Buchtová, Božena
Súčasné poznatky zaoberajúce sa dopadmi straty zamestnania na zdravie, psychiku jedinca a sociálno-ekonomickú situáciu rodín. Trendy a premeny prežívania straty práce v priebehu recesie a na začiatku deväťdesiatych rokov. Metodologické aspekty výskumu nezamestnanosti.