Červené či biele? Výnosy prinášajú obe farby - Bačišin, Vladimír
V čase krízy sa mnohí investori snažia svoje finančné prostriedky vkladať do aktív, ktorých hodnota nezávisí od rastu alebo poklesu cien na trhoch s kapitálom alebo komoditami. Jedným z objektov týchto investícií sú vínne fondy. Pohľad na vývoj vínnych indexov.